na začetno stran
novogradnje adaptacije ogrevanje in hlajenje izsuševanje novice kontakt
         

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiša kvalitetnega življenja

Pri gradnji hiše si postavite merila in normative, ki strmijo k kvalitetnemu življenju.

To dosežemo z :

  • varčnim ogrevalnim sistemom, ki je prijazen okolju
  • udobjem
  • veliko zabave
  • varnostjo
  • ugodnimi razmerami za čim boljše zdravje
Zdravje

Eden izmed najpomembnejših zahtev pri gradnji sodobnega bivanjskega prostora je nedvomno zagotavljanje zdravju primernih življenjskih pogojev. Tako je najbrž zelo na mestu vprašanje, s kakšnimi materiali in podsistemi bomo zagotovili primeren bivanjski prostor, ki bo pozitivno vplival na naše počutje.

Pri tem verjetno ne bomo sklepali nikakršnih kompromisov. Želimo piti čisto vodo, brez dopustnih mej npr. težkih kovin, mikroorganizmov v njej, želimo dihati svež in čist zrak, ki zjutraj ob nepredušno zaprtih oknih in vratih ne bo zatohel, in verjetno nas tudi pri EM sevanjih najedajo dvomi v resničnost izjav strokovnjakov, ki se ne morejo zediniti o škodljivosti le-teh.

Z zdravim, pozitivnim pristopom se bomo lahko izognili številnim tveganjem ali pa bomo vsaj zmanjšali prisotnost snovi, ki izrazito negativno delujejo na naše zdravje.

Varčnost in čisto okolje

Zaradi znatne podražitve primarnih energentov v zadnjih dveh, treh letih in ob nenehnem trendu naraščanja primarnih virov energije se vedno več ljudi odloča za alternativne vire energije. Sem sodijo geotermalna energija, energija vetra, biomase, energija vode ter sončna energija v obliki sprejemnikov sončne energije (SSE) in sončnih celic (PV).

S sistemom vam zagotovimo znatno znižanje stroškov primarnih energentov. In ne samo to. Ob nižjih stroških ogrevanja boste z uporabo najsodobnejših čistih solarnih tehnologij znatno znižali onesnaževanje okolja. In nad vsem tem boste imeli kontrolo.

Udobje, zabava in varnost

Novi, inteligentni sistemi omogočajo vse dimenzije zabave in udobja. Med sistemi, s katerimi si bomo pričarali najlepše trenutke v svojem domu ali se kako drugače zabavali so nedvomno domači kino, če ste avdiofil nedvomno naprave za kvalitetno predvajanje glasbe, savna, jacuzzi ali večji bazen, digitalni foto albumi, digitalni predvajalnik domačih video posnetkov, digitalni videorekorder, domači foto studio, digitalni arhiv družinskih fotografij, domačih videoposnetkov in najljubših filmov, WLAN - brezžično omrežje za delo s prenosnim računalnikom tudi na vrtu, možnost oddaljenega dostopa, kjer lahko preverimo kaj se dogaja na našem dragocenem plovilu, ki nas čaka v marini ali pa obratno. Ko smo zdoma lahko preverimo status naprav in jih upravljamo...itd.

Inteligenten varnostni sistem je najnaprednejši in hkrati najenostavnejši varnostni sistem doslej in vsebuje mnogo kreativnih načinov za bolj varno počutje vaše družine. Naprimer, lahko ste opozorjeni takoj ko je nekdo stopil na vaš vrt ali dvorišče. V primeru vloma ali požara varnostni sistem avtomatsko zaščiti vaš dom in pošlje sporočilo z natančnim opisom, kje se je kaj zgodilo.

 

Novogradnje

Pasivna solarna hiša
Inteligentna hiša
Hiša kvalitetnega življenja
Nizkoenergijske hiše
Stroški gradnje
Montažne hiše
Strehe
Fasade
Ogrevanje
Okna
Izsuševanje
Faze gradnje
 
 

 

 

 
     
nazaj na vrh
 
           
novogradnje adaptacije ogrevanje in hlajenje izsuševanje novice kontakt domov